Tuinontwerp

Hoe klein of groot uw tuin ook is  tuin- en landschapsontwerper Wim Heikoop (37) uit ’s-Gravenpolder weet er altijd iets verrassends van te maken. Groen is daarbij het sleutelwoord. "De tuin is het eerste stukje natuur bij je huis", vindt hij. Wim ontwerpt de buitenruimte. ,"Van een klein tuintje tot landgoederen en alles ertussenin.
Hieronder een korte beschrijving van de verschillende stappen die we maken in het ontwerpproces:

 

Wensen:
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw ideeën en wensen. u bepaalt de sfeer van uw tuin en geeft aan welke activiteiten er in de tuin plaats gaan vinden. Daarbij is het belangrijk dat alle leden van het gezin zich daarover uitspreken, want ook de kinderen zijn de gebruikers van de tuin.

 

Schetsontwerp:
In dit stadium gaan we met uw wensen al schetsend op zoek naar uw ideale tuin. Afhankelijk van het budget worden de mogelijkheden afgewogen om zoveel mogelijk aan uw droomtuin tegemoet te komen. Het schetsontwerp wordt verduidelijkt met sfeer en referentiebeelden/foto’s. Het schetsontwerp zullen we in een gesprek toelichten.

 

Definitief ontwerp:
Met de bevindingen van het schetsontwerp gaan we aan de slag om het ontwerp definitief te maken. De schets wordt omgezet in een digitale tekening met een legenda waarin de definitieve keuze van materialen wordt toegelicht.

 

Beplantingsplan:
Het beplantingsplan is een digitale tekening met de plantsoorten en plaatsing van de beplanting. Daarbij wordt een bestellijst gemaakt met aantallen en bestelmaten voor de aanschaf van de planten.

 

Kosten:
De kosten voor het ontwerp hangen onder andere af van de grootte van de tuin en hoe  complex de wensen zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek  wordt dit duidelijk en kunnen we direct een prijs met u overleggen.


Contact:
BELVERDE TUIN EN LANDSCHAP
Nieuwstraat 38
4461 CH Goes
Telefoon: 0611350431
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
www.belverde.nl

 

 

Tuinaanleg

 

Kriekaart Tuinen
Kloetingseweg 24
4431 PD  's-Gravenpolder
T 0113 233468
F 0113 230129
E info@kriekaarttuinen.nl