leaves

Tuinarchitectuur

Hoe klein of groot uw tuin ook is  tuin- en landschapsontwerper Wim Heikoop (37) uit ´s-Gravenpolder weet er altijd iets verrassends van te maken. Groen is daarbij het sleutelwoord. “De tuin is het eerste stukje natuur bij je huis”, vindt hij. Wim ontwerpt de buitenruimte. ,”Van een klein tuintje tot landgoederen en alles ertussenin.
Hieronder een korte beschrijving van de verschillende stappen die we maken in het ontwerpproces:

Wensen:
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw ideeën en wensen. u bepaalt de sfeer van uw tuin en geeft aan welke activiteiten er in de tuin plaats gaan vinden. Daarbij is het belangrijk dat alle leden van het gezin zich daarover uitspreken, want ook de kinderen zijn de gebruikers van de tuin.

Schetsontwerp: 
In dit stadium gaan we met uw wensen al schetsend op zoek naar uw ideale tuin. Afhankelijk van het budget worden de mogelijkheden afgewogen om zoveel mogelijk aan uw droomtuin tegemoet te komen. Het schetsontwerp wordt verduidelijkt met sfeer en referentiebeelden/foto´s. Het schetsontwerp zullen we in een gesprek toelichten.

Definitief ontwerp:
Met de bevindingen van het schetsontwerp gaan we aan de slag om het ontwerp definitief te maken. De schets wordt omgezet in een digitale tekening met een legenda waarin de definitieve keuze van materialen wordt toegelicht.

Beplantingsplan: 
Het beplantingsplan is een digitale tekening met de plantsoorten en plaatsing van de beplanting. Daarbij wordt een bestellijst gemaakt met aantallen en bestelmaten voor de aanschaf van de planten.

Kosten: 
De kosten voor het ontwerp hangen onder andere af van de grootte van de tuin en hoe  complex de wensen zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek  wordt dit duidelijk en kunnen we direct een prijs met u overleggen.

 

Contact

Kloetingseweg 24

4431PD 's-Gravenpolder

0113 233468

bus
graphic-design

Tuinarchitectuur

Voor een tuin naar uw wensen

45
graphic-design

Tuinonderhoud

Een verzorgde tuin zonder omkijken

43
graphic-design

Tuinaanleg

Compleet verzorgd door eigen mensen

11
graphic-design

Projecten

De juiste plant op de juiste plaats

47